top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Sådan får man venner - og viden!

Vi har i Danmark en tradition for at mødes i foreninger.

Det kan være grundejerforeningen, fodboldklubben, boligforeningen, partiforeningen. Eller for eksempel i Elektroteknisk Forening, hvor vi mødes om virksomhedsbesøg, studieture eller foredrag. Man er sammen om en fælles interesse.

Der er en given mødeform og struktur og man skal bare møde op. Hvis man ønsker det er det nemt at få indflydelse, nye kandidater til bestyrelsen er altid meget velkomne!

Der er på møderne altid et element af socialt samvær. Ofte får man en kop kaffe sammen, måske en sandwich, fordi det ofte foregår omkring aftensmadstid.

Når man så snakker sammen, så viser det sig af og til at man også er fælles om noget andet – måske er man motionscyklist, måske går man på jagt. Og så er der jo mulighed for at mødes i den anden sammenhæng også. Det er ofte sådan man får venner!

I Elektroteknisk Forening er vi fælles på tværs om noget fagligt – arbejdet med elteknikken eller bare arbejdet i elbranchen.

Når man på den måde mødes med ligesindede, er der en god chance for at man har noget at snakke om. Man har fælles berøringsflader eller fælles erfaringer med opgaveløsninger.

Så føles det givtigt at snakke sammen – begge parter får noget ud af det. Nogen gange er der aldersforskel og nogen gange er der niveauforskel. Men man snakker sammen på tværs. På den måde får man efterhånden et både fagligt og socialt netværk.

Det handler blandt andet om viden. Faglig dygtighed.

At være medlem af Elektroteknisk Forening er på den måde noget der gavner den virksomhed, man er ansat i.

Derfor bør man som virksomhedsleder støtte op om medarbejderens deltagelse i Elektroteknisk Forening.

AEJ

Få din annonce vist her. Læs mere


Elektroteknisk Forening | Ege Alle 7, Ølsted  | 8723 Løsning | Telefon: 2053 1333 |  info@dkef.dk
Copyright © Elektroteknisk Forening - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.