top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

2020-02-20 Jordforbindelse

Torsdag den 20. februar kl. 15.30 – 18.00: Foredrag om jordforbindelser ved Solar A/S,Industrivej Vest 43, 6600 Vejen.

I fremtiden skal der sættes mere fokus på beskyttelsesledere (global jording), fundamentsjord og potentialudligning, og TN-C systemer som ved elektriske baner bør undgås.

Jordforbindelser, eller blot jording, i elektriske installationer og anlæg har gennem tiden haft stor bevågenhed og været årsag til mange lange akademiske diskussioner. Ja, nogle har endog påstået, at det var en blanding af overtro og religion. Men hvad er egentlig op og ned på dette udsagn? Og hvordan skal vi forholde os i fremtiden?

Konsulent Ernst Boye Nielsen, ERNEL holder foredrag om fortidens jordingsanlæg, om fremtidens jordingssystemer; global jording og jording/udligning, som det er udtrykt i de nye installationsbestemmelser, og i særdeleshed jordings- og potentialforhold ved elektriske baner, hvor man i dag anvender skinnerne som både returstrømsvej og beskyttelsesleder.

I fremtiden skal fokus flyttes fra jordspyd med en lav overgangsmodstand til potentialudligning og anvendelse af fundamentsjord og ledende bygningskonstruktioner som jordingsanlæg. PEN-ledere bør undgås!

Inden foredraget vil der være kaffe, the samt frugt og midtvejs vil der være en pause, hvor der serveres sandwich samt øl og vand.

Tilmeld dig senest den 19. februar kl. 12 til Carina Reichle på crj@solar.dk. / tlf. 76 52 70 12.

Husk, du er først tilmeldt, når du har modtaget bekræftelse herpå, enten via mail eller telefonisk ved tilmelding. Pris 100 kr. Betaling kan ske på reg. nr. 3737 konto nr. 3733439378. Husk at angive navn ved indbetaling.

Få din annonce vist her. Læs mere


Elektroteknisk Forening | Ege Alle 7, Ølsted  | 8723 Løsning | Telefon: 2053 1333 |  info@dkef.dk
Copyright © Elektroteknisk Forening - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.