top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Om foreningen

I Elektroteknisk Forening beskæftiger medlemmerne sig med stærkstrøm, svagstrøm, automation, it og tele, herunder fx bredbånd. 

Vi mødes med engagerede kollegaer på tværs af uddannelser: elektrikere, ingeniører, teknikere, installatører, maskinmestre eller salgsuddannede. Der er mulighed for at etablere netværk i hele branchen: hos producenter, elgrossister, installationsforretninger, rådgivere, entreprenører, elselskaber mv.

Hovedaktiviteterne er virksomhedsbesøg, foredrag og studieture. Ca. 600 medlemmer fordelt på 5 sektioner er fælles om interessen for elteknik og ønsket om at følge med i udviklingen.

Medlemmerne modtager i kraft af medlemskabet fagbladet El+Energi, som udgives af forlaget TechMedia. Derudover udgiver Elektroteknisk Forening denne hjemmeside samt et elektronisk nyhedsbrev.

Elektroteknisk Forening er en traditionsrig forening med en lang historie, men også en forening, som er fornyet og moderniseret, så vi udgør et nutidigt samlingspunkt i en dynamisk branche.

Foreningen er opdelt i følgende fem sektioner:
Nordjysk Sektion, Jydsk Sektion, Sydjysk Sektion, Fynsk Sektion og København-Sjællands Sektion.Hvordan bliver jeg medlem?
Send en email til os på info@dkef.dk med navn, adresse, firma, tlf., emailadresse. Så får du første hverdag herefter en velkomstmail fra os.

Kontingent
Årskontingent i 2022: 550 kr.

Vedtægter

Her kan du læse vedtægterne for Elektroteknisk Forening.

Elektroteknisk Forening

Sekretariat

Elektroteknisk Forening
Ege Alle 7, Ølsted
8723 Løsning
Tlf. 2053 1333
Email: info@dkef.dk

Download en PowerPoint præsentation her.

Få din annonce vist her. Læs mere


Elektroteknisk Forening | Ege Alle 7, Ølsted  | 8723 Løsning | Telefon: 2053 1333 |  info@dkef.dk
Copyright © Elektroteknisk Forening - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.